FAQ -časté otázky

Je možné pro moji prezentaci na serveru WEBSEE použít samostatnou doménu a kde ji mohou sehnat?

Ano je to možné. K již vytvořené prezentace s adresou www.websee.cz/vasefirma lze objednat samostatnou doménu např. www.vasefirma.cz , takže návštěvník Vaší prezentace uvidí v adrese jen tuto doménu. Pro tuto službu nás prosím kontaktujte prostřednictvím sekce KONTAKTY . Služba je zpoplatněna a stojí Kč 50,- bez DPH měsíčně. V této ceně je však ZDARMA zahrnuta služba vlastních mailových adres, typu jmeno@vasefirma.cz.

Doménu lze objednat u jakéhokoli registrátora domén, ale také samozřejmě u NÁS. Vyhnete se tak problémům se správným nastavením domény a administrativním úkonům s tím spojených.


Jak vložím do mé prezentace vlastní logo a grafiku?

Chcete-li u designu Vaší prezentace využít možnost vložení vlastního loga, je třeba tuto volbu zaškrtnout při registraci. Pokud jste tak neučinili a mate již prezentaci vytvořenou, můžete si o tuto službu požádat prostřednictvím sekce KONTAKTY . Tato služba je zpoplatněna a stojí Kč 99,- bez DPH jednorázově za logo nebo vlastní grafiku do záhlaví.

Po zprovoznění této funkce stačí jen dané soubory nahrát v administraci v sekci "Přidání obrázku"jako obrázky do prezentace. Logo musí být soubor s názvem logo.gif a koláž soubor s názvem bg-header.jpg . Maximální velikost souborů naleznete v sekci vlastní design.


Neumím si vlastní grafickou koláž vytvořit, kdo mi pomůže?

I zde Vám můžeme pomoci. Naši grafici pro Vás vytvoří jak koláž tak logo. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím sekce KONTAKTY.


Je možné k prezentaci dostat i e-mailovou schránku?

Ano, ke každé prezentaci je možné si přiobjednat jednu e-mailovou schránku ve tvaru: vasefirma@websee.cz. Provoz této schránky stojí Kč 99,- bez DPH ročně.

Powered by WebSee.CZ   -   © 2005 by EpaX.cz