Co je WEBSEE ?

Pokud se rozhodnete pro provoz jakékoli internetové prezentace, vždy bude třeba splnit tři základní podmínky: 

  1. vytvořit grafický návrh prezentace a prezentaci naprogramovat
  2. zakoupit doménu neboli internetovou adresu, pod kterou bude vaše prezentace přístupná
  3. zajistit si webhosting neboli určitý prostor na některém z internetových serverů, kde bude Vaše prezentace umístěna

To vše pro Vás dokáže zajistit mnoho společností. Náklady na vytvoření a zprovoznění takové profesionální internetové prezentace se však pohybují řádově i v desetitisících korun. Systém WEBSEE nabízí totéž za výrazně příznivějších cenových podmínek a navíc do 48 hodin. V čem jeho výhoda spočívá?

WEBSEE je unifikovaný webový redakční systém, pomocí kterého lze snadno, rychle a bez znalosti programování vytvořit jednoduchou internetovou prezentaci. Připravili jsme pro Vás již hotové grafické návrhy, ze kterých můžete vybírat. Originální tvář Vaše prezentace získá po doplnění vlastního loga a pomocí grafických koláží. Redakční systém se postará o začlenění vašich fotografií a obrázků a dokáže nabídnout i přílohy, které si návštěvníci Vašich stránek budou moci stáhnout. Díky WEBSEE odpadá také námaha s programováním textové části prezentace. Psaní textů je stejně jednoduché jako psaní dopisu v MS WORD.

Komplikace s obstaráváním domény a správou internetových stránek se Vás vůbec netýkají. Doménu a hosting zajišťuje náš server www.websee.cz.

Adresa Vašich stránek tedy bude tvořena názvem serveru a názvem Vaší prezentace (např:  http://www.websee.cz/vasefirma ). Pro náročnější uživatele je zde i možnost využití vlastní domény se samostatným hostingem. 

Jak tedy postupovat při výběru a tvorbě Vaší internetové prezentace?

Stačí si jen objednat tuto službu pomocí formuláře v sekci REGISTRACE, kde si vyberete jeden z předpřipravených grafických návrhů. Vyplníte základní údaje o prezentaci a své fakturační údaje. A na závěr zvolíte cenový program, který Vám bude nejvíce vyhovovat.

První program nabízí cenu 2890,- Kč bez 19% DPH za zřízení prezentace + 99,- Kč bez 19% DPH za její roční provoz.

Druhý program nabízí cenu 99,- Kč bez 19% DPH za zřízení prezentace + 99,- Kč bez 19% DPH měsíčně za její provoz.

Cena je splatná před uvedením prezentace do provozu a hradí se vcelku na dobu jednoho roku.

V prvním roce tedy zaplatíte pouhých 2989,- Kč bez 19% DPH, resp. 1287,- Kč bez 19% DPH, v následujícím roce pak 99,- Kč bez 19% DPH, resp. 1188,- Kč bez 19% DPH.

Při registraci si zvolíte cenový program, který Vám bude nejvíce vyhovovat. Máte-li pocit, že Vám standardní služby nepostačují, můžete si prostřednictvím poznámky nebo kontaktního formuláře přiobjednat další nabízené služby dle ceníku služeb.

Naši odborníci jsou samozřejmě ochotni Vaši prezentaci vylepšovat a doplňovat. Ceny za úpravu prezentace nebo jejího obsahu, vložení loga společnosti nebo jeho vytvoření, využití vlastní domény se samostatným hostingem a za další případné služby vznikají dohodou.

Informovat se na ně můžete prostřednictvím našeho formuláře, e-mailu nebo telefonicky. Kontaktní údaje naleznete v sekci KONTAKTY.

Powered by WebSee.CZ   -   © 2005 by EpaX.cz