Skupiny designů

Při výběru vzhledu Vaší prezentace si můžete vybrat ze 3 skupin designů:
  1. Hotové šablony s možností vkládání vlastního loga a grafiky v záhlaví.
  2. Hotové samostatné designy s možností vkládání  pouze loga. takovýto design je již graficky náročněji zpracovaný, proto není třeba dalších grafických úprav. Tyto designy nabízeny ve třech cenových programech:
    1. Volně použitelné za 0 příplatek (Například design Lilie). Tyto je možné si rovnou vybrat při registraci prezentace.
    2. S omezeným počtem použití do 5 prezentací. U těchto designů máte garanci, že maximálně další 4 prezentace mohou využít tento design. V případě zájmu o takový design nás prosím kontaktujte, nebo proveďte registraci s šablonovým designem a do poznámky uveďte vybraný design. Poznáte je podle označení: ukázkový design č.n.  - popřípadě za tímto označením je počet současných využití. Příplatek za takovýto design je Kč 900,- bez DPH.
    3. S výhradním počtem použití pro 1 prezentace. U těchto designů máte garanci, že nikdo jiný tento design nebude používat. V případě zájmu o takový design nás, prosím, kontaktujte nebo proveďte registraci s šablonovým designem a do poznámky uveďte vybraný design. Poznáte je podle označení: ukázkový design č.n.  - popřípadě za tímto označením je počet současných využití. Příplatek za takovýto design je Kč 3.900,- bez DPH.
  3. Design na zakázku dle přání zákazníka - naši grafici pro Vás vytvoří vlastní grafický design, koláž i logo. A to přesně podle Vašich představ. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat prostřednictvím sekce KONTAKTY

Ukázky designu z těchto skupin

Powered by WebSee.CZ   -   © 2005 by EpaX.cz